Kanotochten met hond


Dazzlingdinky

Samen met uw hond een mooie tocht maken over de Westerwoldse Aa of voor de meer ervaren hond over de Ruiten Aa.
In Westerwolde hebben we prachtige kano en kajakwateren.
Voor de honden die nog nooit in een kajak of kano gezeten hebben varen we op de Westerwoldse Aa. Hier hebben we makkelijke instapmogelijkheden en kunnen we tot in het water begeleiding bieden. De Westerwoldse Aa is een prachtige rivier (riviertje) dat gevormd wordt door twee andere riviertjes, de Mussel Aa en de Ruiten Aa. Dazzlingdinky beschikt over 4 eigen kano's. Het zijn zgn open, canadese kano's. De Fiji-Line - Balou zijn uitermate stabiele, onzinkbare kano's die ruimte bieden aan twee volwassenen met 1 middelgrote tot grote hond of twee kleine hondjes. Wij geven de voorkeur aan 1 volwassene met 1 hond (of twee kleintjes) Dit komt zowel de rust van de hond als de rust van het baasje ten goede. Natuurlijk mag u als u met zijn tweeën komt, samen in de kano, maar er is dus alle ruimte om alleen te komen met je hond en zo relaxed door het water te peddelen.

Voor de meer ervaren honden, dat wil zeggen, honden die al eens in een kajak of kano gezeten hebben en dit goed kunnen volhouden, hebben we een 'avontuurlijk' dagprogramma op en naast de Ruiten Aa. Dit is een tocht met een wandeling EN een kanotocht. Vanwege de mooie 'avontuurlijke' vistrapjes varen we alleen stroomafwaarts en wandelen we terug.
Klik hier voor dit programma. 

Dazzlingdinky

Dazzlingdinky

Bij al onze tochten op het water stellen wij het dragen van een zwemvest voor de baasjes verplicht.De aankomende beginnerstochten:
(Kijk op facebook voor de actuele beschikbare plekken.)
donderdag 29 juni: 15.00 uur
zaterdag 1 juli: 11.00 uur / 15.00 uur
Zaterdag 15 juli: 11.00 uur/ 15.00 uur
Kosten 25 euro pp (hond gratis)

Voor de 'gevorderde' honden:
Zaterdag 8 juli Ruiten Aa tocht. 10 km lopen en daarna de Ruiten Aa afzakken in de kano.
Dit is een dagvullend programma en start om 09.00 uur.
Kosten inclusief koffie/thee en 2 bolletjes brood; 35 euro

Neem contact op om te boeken.