Kanoën in Westerwolde


Dazzlingdinky
Kajakken op de Ruiten Aa, door het schitterende Westerwolde, een unieke ervaring!

De vele stuwen en sluisjes zijn op veel plaatsen vervangen door vistrappen, waarmee ook rekening gehouden is met kanoers en kajakkers.
Voor wat betreft de flora en fauna is het gebied van deze Ruiten Aa een uniek gebied. Vrijwel nergens in Nederland vertoont een riviertje zoveel verschillende habitats als hier in het mooie Westerwolde.

Dazzlingdinky biedt begeleide tochten aan over dit mooie stukje water in Westerwolde. Deze tochten over de Ruiten Aa zijn zonder hond en altijd met begeleiding. Voor tochten met hond over de Westerwoldse Aa of voor losse kanoverhuur kijk op onze andere site (www.dazzlingdinky.nl)

We hebben 5 heerlijke, zeer stabiele 1 persoons kajaks, met een ruime kuip en zeer koersvast.

We bieden regelmatig tochten aan waar mensen zich op kunnen inschrijven, maar daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak een privé tocht te boeken. Dit kan alleen of met een eigen groepje (maximaal 5 personen).
Bij vragen, neem gerust Contact op.

Kijk hieronder voor een impressie! 

Kanoën in Westerwolde

Dazzlingdinky

Agenda:


Zondag 6 juni : plek voor 2 personen
Zondag 20 juni: plek voor 2 personen
Mochten de maatregelen zo versoepeld worden dat we meer personen kunnen plaatsen dan melden we dat zsm op deze site en social media


U krijgt eerst 'op het droge' een kajak instructie. Daarna helpen we u de kajak in en het water op. Onder begeleiding van een instructeur varen we dan ongeveer 2 uur door de mooie natuur van Westerwolde.

We stappen in (start- en eindplaats krijgt u per mail) en varen dan zo.n anderhalf tot 2 uur (afhankelijk van t tempo van de langzaamste kajakker) stroomafwaarts. We passeren een aantal vistrapjes, waar een beetje stuurmanskunst vereist is, maar daarvoor begeleiden we u.

Na een leuke tocht gevaren te hebben stappen we uit en lopen we terug naar het startpunt.
Wilt u niet terug lopen dan dient u zelf voor vervoer terug te zorgen.

U kunt nu boeken: stuur een mail: info@dazzlingdinky.nl of via een Pb op Facebook!