Kanoën in Westerwolde
Dazzlingdinky
Kajakken op de Ruiten Aa, door het schitterende Westerwolde, een unieke ervaring!

De vele stuwen en sluisjes zijn op veel plaatsen vervangen door vistrappen, waarmee ook rekening gehouden is met kanoërs en kajakkers. Voor wat betreft de flora en fauna is het gebied van deze Ruiten Aa een uniek gebied. Vrijwel nergens in Nederland vertoont een riviertje zoveel verschillende habitats als hier in het mooie Westerwolde.

Dazzlingdinky biedt tochten onder begeleiding aan over dit mooie stukje water in Westerwolde. Wilt u deze tocht met hond maken dan moet de hond al enige ervaring in een kano of kajak hebben. Heeft uw hond dat niet dan kunt u met ons een tochtje onder begeleiding op de Westerwoldse Aa maken. Hier zijn de instapmogelijkheden ruimer en kunnen we begeleiden tot IN het water. Klik hier voor meer informatie over de tochten op de Westerwolds Aa.

We hebben 5 heerlijke, zeer stabiele 1 persoons kajaks, met een ruime kuip en zeer koersvast. Voor de tochtjes MET hond gebruiken we zeer stabiele 2 persoons- open kajaks, waar uw hond goed kan liggen. U gaat dan samen met uw hond in een 2persoons open kajak (1 baas en 1 hond), zie foto (voor een grote hond halen we het voorste stoeltje er uit.)
           Dazzlingdinky               kajak

We bieden regelmatig tochten aan waar mensen zich op kunnen inschrijven, maar daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak een privé tocht te boeken. Dit kan alleen of met een eigen groepje (maximaal 5 personen zonder hond of 3 personen met hond).
Bij vragen, neem gerust Contact op.

Kijk hieronder voor een impressie! 

Kanoën in Westerwolde

Dazzlingdinky

Bij al onze tochten op het water stellen wij het dragen van een zwemvest voor de baasjes verplicht.