Grunnegs peddelweekend


Dazzlingdinky

Voor gasten die het misschien wel een beetje spannend vinden, of die denken dat hun hond het wel een beetje spannend vindt, is dit HET weekend om met het kanoën kennis te maken.

Hoe ziet dit weekend eruit?
Op vrijdagavond komt u aan op de locatie. Na uw bivak te hebben ingericht en kennis te hebben gemaakt met de andere gasten is er een korte avondwandeling. Deze avondwandeling zal grotendeels aangelijnd zijn, waar mogelijk kunnen de honden even los.

Op zaterdag starten we om 11u met het droog oefenen, hierbij heeft u op de camping op vaste grond ruim de tijd om aan de kano te wennen. Onder deskundige leiding wordt u verteld wat u wel en niet moet doen. Na de lunch gaan we naar het haventje, waar we het geleerde in praktijk brengen. Na een korte instructie gaan we 's middags voor de eerste keer dit weekend het water op.

Na het varen is er altijd nog even tijd om uit te puffen alvorens u aanschuift voor de warme maaltijd.

Wanneer de spieren het toelaten gaan we zondag een iets langere tocht maken.


Prijs: 100 euro per persoon.
Inlcusief:
- 2 keer overnachting in eigen tent (Dazzlingdinky heeft eventueel tentjes te huur)
- 2 keer ontbijt
- 2 keer lunch
- Koffie/thee/sap
- Uitgebreide kano instructie van een instructeur
- Kanotochten onder leiding van een instructeur
Dazzlingdinky beschikt over 4 eigen kano's. Het zijn zgn open, canadese kano's.
De Fiji-Line - Balou zijn uitermate stabiele, onzinkbare kano's die ruimte bieden aan twee volwassenen met 1 middelgrote tot grote hond of twee kleine hondjes.
Wij geven de voorkeur aan 1 volwassene met 1 hond (of twee kleintjes) Dit komt zowel de rust van de hond als de rust van het baasje ten goede.
Natuurlijk mag u als u met zijn tweeën komt, samen in de kano, maar er is dus alle ruimte om alleen te komen met je hond en zo relaxed door het water te peddelen. 

Dazzlingdinky

Dazzlingdinky

Agenda:


We wachten de maatregelen van het kabinet af.
De agenda van 2021 volgt zodra er meer duidelijkheid is.

Opgeven kan via de mail: info@dazzlingdinky.nl.