Kanotocht met hond

De ‘standaardkanotochten‘ bij ons starten altijd om 11.00 uur. Het is aan te raden voor die tijd een lekkere wandeling met uw hond te maken.
Wanneer u dit onder leiding van een van onze gidsen wil, is dit ook mogelijk. Dit kunt u dan bij opgave even aangeven. In dat geval starten we om 10.00 uur met een leuke wandeling, dit is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.Om 11.00 uur krijgt u dan een kajak/kano instructie en kunt u in alle rust ‘droog oefenen‘. Samen tillen we daarna de kano in het water en helpen we u en uw hond instappen. In elke kajak ligt een antislip kleed voor de hond. Wanneer baasje of hond erg onzeker is loopt een van ons een stuk mee het water in. Zowel baas en hond kunnen op deze manier relax beginnen. Dan gaan we een hele mooie tocht over de Westerwolde Aa varen. De route is een zogenaamde heen-en-weer tocht. Na ongeveer een uur houden we OP het water een korte pauze. Een eventuele lunch wordt IN de boot, OP het water genuttigd. Na ongeveer twee uur zijn we weer terug bij de opstapplaats. In de praktijk blijkt twee uur lang genoeg voor zowel de honden als de baasjes. Mocht het u heel goed bevallen zijn en zowel u als de hond zijn nog in supercondititie, dan is er nog de mogelijkheid om zelf nog een stukje te varen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wel zullen wij beoordelen of de hond het aankan om nog een tijdje in de boot te zitten.

Data:
23 mei 2020
28 juni 2020

Prijs: 22,50 euro, dit is inclusief:
- instructie
- koffie,thee bij ontvangst
- droogoefenen
- deskundige begeleiding
- kanohuur
- waterdichte zak, zwemvest, kleed voor de hond en lange lijn in bruikleen.
Tijdsduur: 11:00 (10:00) tot omstreeks 13:30/14u


Voor 2,50 extra kunt u een eenvouding lunchpakketje meebestellen: 2 bolletjes/bidon appelsap/fruit (de bio-bidon draagt bij aan minder plastich (organisch materiaal) en mag u behouden!)